Talon säännöt

In this article

Talon säännöt

Talon säännöt

Emme ole hostelli tai hotelli. Olemme toimineet Triglavin kansallispuiston vuoristomajana vuodesta 1901 lähtien, ja täältä löydät eroavaisuutemme ja hyvät käytäntömme. Lue ja opi lisää yhdestä vanhimmista ja suosituimmista slovenialaisista perinteisistä vuoristomajoista.

Mielenkiintoinen seikka: Sisäänkäynnin yhteydessä on vuoristokirja. Jokaisen kävijän on tapana kirjautua sisään ja kirjoittaa, mistä hän on tullut ja mihin hän on menossa. Vanha tapa tulee myös kadonneiden ihmisten etsimisestä, jos eksyt tai loukkaannut jossain matkalla tai vuoristossa.

Mielenkiintoinen seikka: Vuoristomajat, jotka on merkitty Slovenian vuoristoliiton vuoristomajojen rekisteriin, ovat velvollisia tarjoamaan vierailijoille majoitusta, ruokaa ja juomaa sekä apua vuoristo-onnettomuuksissa.

Slovenian vuorikiipeilyjärjestö suosittelee talon sääntöjä, käyttäytymissääntöjä ja yöpymishintoja. Mökin vuokraajina meidän on noudatettava niitä. Meillä on jopa muutama suositeltu majapaikka enemmän kuin muilla 169:llä Slovenian vuoristomajalla, koska sijaitsemme Triglavin kansallispuistossa.

(Digitaalisen) avaimen noutamisen yhteydessä on maksettava 10 euron takuumaksu. Jos et palauta avainta, maksat sen tällä panttimaksulla.

Monien ruokasalissa ja pöydissä, joissa on jo tarjoiltu, on annettava tilaa odottaville mahdollisimman pian.

Mökki on yleensä aina auki, myös yöllä. Jos ovet ovat lukossa, voit soittaa kelloa. Viralliset aukioloajat ovat talvella klo 08:00-20:00 ja kesällä klo 07:00-22:00. Työaikoja voidaan muuttaa sopimalla siitä majan henkilökunnan kanssa.

KESÄ Aamiainen klo 07:00-09:00. Keittiön viimeinen tilaus klo 21:00. Baari sulkeutuu klo 22:00

TALVI Aamiainen klo 08:00-10:00. Keittiön viimeinen tilaus klo 20:00. Baari sulkeutuu klo 21:00

Niiden, jotka eivät noudata talon sääntöjä, on poistuttava vuoristomajasta.

Olemme ystävällisesti tyytyväisiä, että majassa ja sen ympäristössä on hiljaista klo 22:00-06:00.

Vuodepaikat vuokrataan varausjärjestyksessä. Varaus on voimassa klo 19:30 asti. Loukkaantuneet tai heikentyneet kävijät ja vuoristopelastajat ovat etusijalla yöpymisessä.

Sisäänkirjautuminen huoneeseen on mahdollista iltapäivällä ja viimeistään klo 19:30. Uloskirjautuminen on klo 10:00 asti. Myöhäisestä uloskirjautumisesta voidaan veloittaa 10 € tunnilta tai kieltää.

Mielenkiintoinen seikka: Mökin iän, huonojen sähköjohtojen ja puupohjan vuoksi mökin rakenteessa on huomattava tulipalon vaara, jos suurempia sähkökuluttajia kytketään sähköjohtoihin hallitsemattomasti. Lieden, hiustenkuivaajien ja vastaavien kytkentä on kielletty. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, ota yhteyttä majan henkilökuntaan.

Tupakoitsijat voivat tupakoida aulassa tai majan ulkopuolella. Tupakointi on kielletty huoneissa.

Huoneissa on vain kapeita pistorasioita. Paksummat pistorasiat on lukittu, ja niiden käyttö on sallittu vain ruokasalissa.

Ilmoita majan henkilökunnalle, jos haluat ylimääräisen peiton tai tyynyn.

Majan lämmittimet ovat lukossa. Ilmoita majan henkilökunnalle, jos sinulla on liian lämmin tai liian kylmä.

Kaikkien kävijöiden on käyttäydyttävä mökillä ja sen ympäristössä niin, ettei se häiritse muita. He eivät saa pitää meteliä eivätkä jättää jälkeensä roskia tai muuta jätettä. Jokaisen on itse vietävä kaikki roskansa laaksoon.

Mielenkiintoinen seikka: Slovenian vuorikiipeilyjärjestö suosittelee, että jokainen vuorikiipeilijä vie roskansa laaksoon. Tästä syystä huoneessa ei ole myöskään roskakoria.

Kaikkien vieraiden on vaihdettava tossut kerrosten välillä. Kengät jalassa mökin makuualueella kävelemisestä voidaan määrätä 150 euron sakko.

Käymälöissä olevat korit on tarkoitettu vain paperille. Jos sinulla on roskasi ja haluat välttää niiden viemisen laaksoon, luovuta ne majan henkilökunnalle.

Mielenkiintoinen seikka: Slovenian vuorikiipeilyliitto suosittelee, että jokaisesta suihkusta peritään 3,50-4,00€.

Ensimmäisen kerroksen vessat ovat käytettävissä majassa yöpyville vieraille. Jos väkeä tulee paljon, kellarissa on myös lisäkylpyhuoneita. Voisitko kysyä majan henkilökunnalta ovien pin-koodia?

Jos vessapaperi on loppunut tai näet likaa vessoissa tai suihkussa, ilmoita siitä majan henkilökunnalle. Siivoamme majan useita kertoja päivässä, mutta emme käytä tiloja, joten meidän on tiedettävä, milloin se likaantuu.

Kansallispuiston vesipulan vuoksi meidän on säästettävä vettä joka askeleella. Käytä suihkuvettä viisaasti ja pysäytä vesi shampoopesun ja saippuoinnin välillä. Jos väkeä tulee paljon, kellarissa on myös lisäsuihkuja. Voisitko kysyä majan henkilökunnalta ovien pin-koodia? Pyyhkeet voidaan toimittaa tarvittaessa lisämaksusta.

Mielipiteesi merkitsee meille paljon. Haluaisimme siis pyytää sinua kertomaan mielipiteesi suoraan majan henkilökunnalle, kun olet luonamme, eikä vain kommentoimalla myöhemmin varausportaaleissa. Tämä on ainoa tapa, jolla voimme parantaa ja tehdä matkakokemuksestasi entistäkin paremman.

 

Suosittuja aiheita

 

Seuraava matkakohteesi Sloveniassa?

Retket ja vaellukset

Slovenia (fi) Placeholder
Slovenia (fi)

Varaa majoituksesi Erjavčeva koča -vuoristomajassa.

Tags:
Was this article helpful?
Dislike 0

Continue reading

Previous: Yksityishuoneen tai makuusalin vuodepaikan varaus
Next: Avaintalletus
Send this to a friend