Elä ja matkusta kuin paikallinen

Elä ja matkusta kuin paikallinen

Elä ja matkusta kuin paikallinen

Elä ja matkusta kuin paikallinen

Elä ja matkusta kuin paikallinen

Jos voimme antaa sinulle yhden neuvon, se on tämä:
Vietä päivä pidempään kaksi tai kolme yötä perinteisessä vuoristomajassa ja elä ja matkusta kuin paikallinen. Ympärillä on niin paljon paikkoja, että voit joka tapauksessa käydä kaikissa. Kun olet täällä, annamme sinulle tiettyjä paikkoja, joissa voit vierailla. Ne on varattu paikallisille ihmisille niin paljon kuin mahdollista, riippuen vuodenajasta riippuen.

Elä ja matkusta kuin paikallinen – Ota luonto vastaan

Kuvittele, että asut paikassa, joka on niin lumoava, että se ylittää pelkän visuaalisen ilmeen ja kietoo sinut panoraamaan, joka kuiskaa maan muinaisia tarinoita. Tämä ei ole liioittelua, vaan sydämellinen todistus Erjavčevan mökkiä ympäröivästä loistosta. Lähes Vršičin solan huipulla, sivilisaation ja kesyttömyyden herkällä rajalla sijaitseva turvapaikka on enemmän kuin asunto – se on portti Slovenian koskemattomaan kauneuteen, joka sijaitsee Triglavin kansallispuiston syleilyssä.

Matkamme tähän idylliseen paikkaan ei johtunut sattumasta, vaan syvällisestä vakaumuksesta, että tämä paikka edustaa luonnon pääteosta. Päätös tehdä Erjavčevasta ympärivuotinen turvapaikkamme sen perustamisesta vuonna 1901 lähtien ei ollut pelkkää onnea vaan kohtalo.

YouTube player

Elä ja matkusta kuin paikallinen – Varaa majoitus vuoristomajassa

Luonnonmaisemat lähellä:

Erjavčevan majasta, joka sijaitsee strategisesti Vršičin solan mutkien 22 ja 23 välissä, avautuvat suorastaan myyttiset näkymät. Toisaalta alle 10 kilometrin päässä on viehättävä Kranjska Goran kaupunki, jossa pääset tutustumaan Slovenian vilkkaaseen kulttuuriin ja vieraanvaraisuuteen. Vastakkaisella puolella sola avautuu luonnon loistoon, mikä on osoitus siitä, miksi tämä alue on kuuluisa osa Triglavin kansallispuistoa.

Syyt vierailla ovat yhtä moninaiset kuin maisemat, jotka tervehtivät sinua. Jokainen vuodenaika paljastaa tämän luonnonjalokiven eri puolet, kevään rehevästä vehreydestä talven eteeriseen lumimaisemaan. Se on turvapaikka seikkailijoille ja luonnon ystäville, ja se tarjoaa monia aktiviteetteja, kuten patikointia, maastopyöräilyä ja hiihtoa hyvin merkityillä reiteillä, jotka sopivat kaikille taitotasoille.

Erjavcevan mökki Vrsicin solassa kesällä
Erjavčeva's mountain hut @ Vršič pass

Varaa majoitus Erjavčevan vuoristomajassa ja elä ja matkusta kuin paikallinen.

Ei ole väliä, se on tekosyy matkustaa; nyt ja täällä voit elää ja matkustaa kuin paikallinen vain muutaman päivän ajan. Jos olet laiskoja lomia etsivä luonnonystävä tai raskas ammattikiipeilijä, haluat päästä jokaiselle alueen vuorenhuipulle. Jos vietät miellyttävän loman vain juoden paikallista olutta ja viiniä, teet lyhimpiä vaelluksia ottaaksesi anteeksiantamattomia Instagram-kuvia, lähdet koskenlaskuun smaragdinvihreällä joella tai haluat enemmän. Älä vain juokse läpi, vaan ota aikaa ja viivy vain päivä tai kaksi pidempään. Se tekee valtavan vaikutuksen lomaasi. Yritä elää ja matkustaa kuin paikallinen; se on paras neuvo, jonka voimme antaa sinulle.

Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä, kuinka Slovenian toiseksi korkein vuori Škrlatica muuttuu auringonlaskun violetiksi Erjavčevan mökin terassilta, kun istut vain hiljaa lasillinen valitsemaasi myrkkyä kädessäsi.
Jos olet tarpeeksi rohkea, voimme myös antaa sinulle paikallista myrkkyä, jolla yrität herättää kaikki aistisi. Kerromme sinulle myöhemmin kaiken.

Auringonnousun tai -laskun värit ovat aina upeat, olipa kyseessä ilta tai aamu. Sinun on koettava ne. Vuoristossa ne ovat erilaisia. Voi myös olla houkuttelevaa tavata tuntemattomia, jakaa tarinoita tai vain kuunnella heitä ja ystävystyä. Kuten paikalliset tekevät.

Elä ja matkusta kuin paikallinen. Jää ja käytä aikaa.

Elä ja matkusta kuin paikallinen – jää ja käytä aikaa.

Jää ja aikasi, omistat

Sinä olet menetät, jos et mausta vierailuasi… Erjavčeva koča -nimisessä perinteisessä vuoristomajassa. Voit valita yhden yhdestätoista yksityishuoneesta tai sängyn jaetusta huoneesta, kuten paikalliset ovat tehneet tässä vuoristomajassa vuodesta 1901 lähtien. Mikään ei ole upeampaa kuin herätä vuorella, syödä aamiaista terassilla upeilla näköaloilla ja olla niin lähellä seuraavaa seikkailua. Se on todella elämää muuttava kokemus.

Mitä suosittelemme tekemään ja näkemään paikallisena?

On yli 22 erilaista vaellusta, 56 retkeä majan ympärillä, 18 Vršičin alueella, kaikki yhdessä alle parin kilometrin matkalla, ja lähes kaikki Triglavin kansallispuistossa(Unesco). Siksi olemme mielestämme täydellisessä paikassa. Katso lisätietoja matkoista ja uutisista.

YouTube player
Asu ja matkusta kuin paikallinen - Omistat sen itse

Ota aikaa ja elä ja matkusta kuin paikallinen.

Arvostaakseen todella Erjavčevan mökkiäympäröiviä lukemattomia ihmeitä, on uppouduttava tämän mökin rauhallisuuteen ja kauneuteen. vertaansa vailla olevaan paikkaan. Se on paikka, jossa aika hidastuu ja jossa voi nauttia jokaisesta hetkestä luonnon majesteettisuuden keskellä. Etsitpä sitten seikkailua, lohtua tai yhteyttä luontoon, tämä Slovenian kolkka tarjoaa vertaansa vailla olevan kokemuksen, joka jää sydämeesi vielä pitkäksi aikaa lähtösi jälkeen. Liity seuraamme tähän paratiisiin, jossa jokainen päivä on osoitus luonnon pysyvistä houkutuksista, ja selvitä, miksi Erjavčevan vuoristomökki ei ole vain majapaikka, vaan kunnioitettava kohde ja ainutlaatuinen tilaisuus elää ja matkustaa kuin paikallinen.

Elä ja matkusta kuin paikallinen

Majoitus vuoristomajassa

Retket ja vaellukset majan ympäristössä

Retket ja vaellukset kartalla

Slovenia (fi) Placeholder
Slovenia (fi)

Seuraava kohteesi Sloveniassa?

Erjavcevan mökki Vrsicin solassa kesällä

Erjavčevan maja on avoinna koko vuoden. Varaa majoituksesi ja vietä aikaa Triglavin kansallispuiston (Unescon) luonnonparatiisissa lähellä Kranjska Goraa Vršičin solassa Triglavin kansallispuiston sydämessä.

Varaa oleskelusi
Send this to a friend