Erjavčevan majan kunnostus

Erjavčevan majan kunnostus

Erjavčevan majan kunnostus

Erjavčevan majan kunnostus

Olemme ylpeitä siitä, että asumme kansallispuiston vuoristomajassa, ja mottomme on edelleen – Yksinkertaisuus sisällä, ylellisyys ulkona.

Erjavčevan vuoristomajan kunnostaminen

Dillemmat ovat jotain jatkuvaa elämässämme.
Lisäksi olemme tekemisissä heidän kanssaan päivittäin. Meille, vuoristomajojen hoitajille ovat kysymyksiä kuten “Jos olemme vuoristomajoja, koskien tien 50 metrin päässä majasta?” ja “Olemmeko tulossa enemmän hostelli tai hotelli eikä vuoristomajoja?”.”
Olemme kunnostaneet majan juuri tänä vuonna. Ja uusi ulkoasu, jossa on joitakin moderneja yksityiskohtia, näyttää seuraavalta. Olemme kuitenkin ylpeitä siitä, että vaihdoimme kaikki 54 ikkunaa, kunnostimme koko ensimmäisen kerroksen, vaihdoimme puuseinät ja kunnostimme yksitoista yksityishuonetta, kylpyhuoneet ja suihkut.

Huone 3 (2 vuodetta)

HUONE 5 (3 vuodepaikkaa)

HUONE 6 (3 vuodepaikkaa)

HUONE 8 (3 vuodepaikkaa)

HUONE 10 (yhden hengen vuode)

ROOM GRS (vuoristopelastuspalvelu)

Yksinkertaisuus sisältä, ylellisyys ulkoa.

Olemme kunnostaneet majan juuri tänä vuonna. Ja uusi ulkoasu, jossa on joitakin moderneja yksityiskohtia, näyttää seuraavalta. Olemme kuitenkin ylpeitä siitä, että vaihdoimme kaikki 54 ikkunaa, kunnostimme koko ensimmäisen kerroksen, vaihdoimme puiset seinät ja kunnostimme yksitoista yksityishuonetta, kylpyhuoneet ja suihkut.
Mökki on yli 120 vuotta vanha, slovenialaiset omistajat ottivat sen käyttöönsä 100 vuotta sitten. Kyllä, aiemmin on tehty joitakin merkittäviä korjauksia. Viimeisin oli noin 30 vuotta sitten. Ja me jatkamme tätä modernin vuoristomajan trendiä ylpeydellä.
Erjavčevan majan kunnostus

Eteinen

Suihku

WC

Kylpyhuone

Virtsalaite

Erjavčeva koča moške sanitarije pred obnonvo Erjavčeva koča moške sanitarije po obnonvi

Jos pidät näkemästäsi ja haluat tukea visiotamme, levätä kaupunkielämästä ja tulla lomalle, olet enemmän kuin tervetullut!

Erjavčevan majan kunnostus

Remontti on vielä kesken. Kunnostamme Erjavčevan vuoristomökkiä koko ajan.

Remontilla on useita tarkoituksia, kuten tilan asuttavuuden ja mukavuuden parantaminen, kiinteistön arvon nostaminen ja muuttuvien elämäntyylien tarpeiden täyttäminen. Sen avulla voimme mukauttaa heidän ympäristöään, ottaa huomioon turvallisuusnäkökohdat ja ottaa huomioon nykyaikaiset suunnittelusuuntaukset ja teknologiat.

Majoitus vuoristomajassa

Retket ja vaellukset majan ympäristössä

Retket ja vaellukset kartalla

Slovenia (fi) Placeholder
Slovenia (fi)

Seuraava kohteesi Sloveniassa?

Erjavcevan mökki Vrsicin solassa kesällä

Erjavčevan maja on avoinna koko vuoden. Varaa majoituksesi ja vietä aikaa Triglavin kansallispuiston (Unescon) luonnonparatiisissa lähellä Kranjska Goraa Vršičin solassa Triglavin kansallispuiston sydämessä.

Varaa oleskelusi
Send this to a friend