Huoneemme

YKSITYISHUONE #1

Yksityishuone #1 on neljän hengen perhehuone. Huoneessa on neljä erillistä vuodetta. Huone on ensimmäisessä kerroksessa, ja siinä on yhteiset wc:t ja suihku muiden vieraiden kanssa. Ensimmäinen kerros remontoitiin kokonaan marraskuussa 2023.

Näkymä huoneeseen #1

YKSITYISHUONE #2

Yksityishuone nro 2 on ainoa viiden hengen perhehuone. Huoneessa on viisi erillistä vuodetta. Huone on ensimmäisessä kerroksessa, ja siinä on yhteinen wc ja suihku muiden vieraiden kanssa. Ensimmäinen kerros remontoitiin kokonaan marraskuussa 2023.

Näkymä huoneeseen #2

Yksityishuone #3

Yksityishuone nro 3 on ainoa kahden hengen huone. Huoneessa on kaksi erillistä vuodetta. Huone on ensimmäisessä kerroksessa, ja siinä on yhteiset wc:t ja suihku muiden vieraiden kanssa. Ensimmäinen kerros remontoitiin kokonaan marraskuussa 2023.

Katso huone #3

Yksityishuone #4

Yksityishuone #4 on neljän hengen perhehuone. Huoneessa on neljä erillistä vuodetta. Huone on ensimmäisessä kerroksessa, ja siinä on yhteiset wc:t ja suihku muiden vieraiden kanssa. Ensimmäinen kerros remontoitiin kokonaan marraskuussa 2023.

Katso huone #4

Yksityishuone #5

Yksityishuoneessa #5 on kolme erillistä vuodetta, joista kaksi kerrossängyssä. Huone on ensimmäisessä kerroksessa, ja siinä on yhteinen wc ja suihku muiden vieraiden kanssa. Ensimmäinen kerros remontoitiin kokonaan marraskuussa 2023.

Katso huone #5

Yksityishuone #6

Yksityishuoneessa #6 on kolme erillistä vuodetta. Huone on ensimmäisessä kerroksessa, ja siinä on yhteiset wc:t ja suihku muiden vieraiden kanssa. Ensimmäinen kerros remontoitiin kokonaan marraskuussa 2023.

Katso huone #6

Yksityishuone #7

Yksityishuone #7 on pieni yhden hengen huone. Huone on ensimmäisessä kerroksessa, ja siinä on yhteiset wc:t ja suihku muiden vieraiden kanssa. Ensimmäinen kerros remontoitiin kokonaan marraskuussa 2023.

Katso huone #7

Yksityishuone #8

Yksityishuoneessa #8 on kolme erillistä vuodetta, joista kaksi kerrossängyssä. Huone on ensimmäisessä kerroksessa, ja siinä on yhteiset wc:t ja suihku muiden vieraiden kanssa. Ensimmäinen kerros remontoitiin kokonaan marraskuussa 2023.

Katso huone #8

Yksityishuone #9

Yksityishuone #9 on neljän hengen huone. Huoneessa on neljä erillistä vuodetta. Huone on ensimmäisessä kerroksessa, ja siinä on yhteiset wc:t ja suihku muiden vieraiden kanssa. Ensimmäinen kerros remontoitiin kokonaan marraskuussa 2023.

Katso huone #9

Yksityishuone #10

Yksityishuone #10 on pieni yhden hengen huone. Huone on ensimmäisessä kerroksessa, ja siinä on yhteiset wc:t ja suihku muiden vieraiden kanssa. Ensimmäinen kerros remontoitiin kokonaan marraskuussa 2023.

Katso huone #10

Yksityinen huone #GRS

Yksityishuone GRS on neljän hengen huone. Huoneessa on neljä erillistä sänkyä, joista kaksi kerrossängyssä. GRS (Gorska Reševalna Služba) eli MRS (Mountain Rescue Service) kertoo, että tämä huone on varattu hätätilanteita varten. Huone on ensimmäisessä kerroksessa, ja siinä on yhteiset wc:t ja suihku muiden vieraiden kanssa. Ensimmäinen kerros remontoitiin kokonaan marraskuussa 2023.

Näytä GRS-huone

DORMiTORY huone #D20

Asuntolahuone #D20 sijaitsee toisessa mansardikerroksessa majan oikealla puolella, ja siinä on 15 vuodepaikkaa yhdessä huoneessa. Se jakaa myös yhteiset wc:t ja suihkun muiden vieraiden kanssa.

Näytä huone #D20
Yhden hengen sänky Erjavcevan majan seka-asuntolahuoneessa.

Asuntolan huone #L20

Asuntolahuone #L20 sijaitsee toisessa mansardikerroksessa majan vasemmalla puolella, ja siinä on kymmenen vuodepaikkaa kahdessa huoneessa. Se jakaa myös yhteiset wc:t ja suihkun muiden vieraiden kanssa.

Näkymä huoneeseen #L20

Huoneet ja majoitus Erjavčevan vuoristomajassa

Vuoristomajat ovat olennainen osa Slovenian vuoristokulttuuria. Ne ovat levittäytyneet eri puolille maata, alankoalueilta korkeille vuorille, ja tarjoavat suojaa ja tarvikkeita retkeilijöille ja vuorikiipeilijöille. Jokaisella vuoristomajalla on oma tarinansa ja viehätyksensä, joka houkuttelee vierailijoita ja tarjoaa heille ainutlaatuisen vuoristoelämyksen. Yksi vuoristomajojen tarjoamista vaihtoehdoista on nukkuminen yksityisissä huoneissa.

Vuoristomajojen yksityishuoneissa yöpyminen tarjoaa ikimuistoisen kokemuksen vierailijoille, jotka etsivät enemmän yksityisyyttä ja mukavuutta vuoristomatkallaan. Yksityishuoneissa retkeilijät voivat vetäytyä ja levätä haastavan vuoristopäivän jälkeen. Ne tarjoavat myös enemmän läheisyyttä ja mukavuutta, mikä on joskus tervetullutta pitkän vaelluspäivän jälkeen.

Vuoristomajojen yksityishuoneissa on yleensä sängyt tai makuualustat ja perushuonekalut, jotka tarjoavat mukavan majoituksen. Vaikka ne voivat vaihdella kooltaan ja vaatimattomuudeltaan, jokaisella huoneella on oma viehätyksensä ja ainutlaatuisuutensa, joka heijastaa ympäristöä ja majan luonnetta. Niiden avulla vierailijat voivat rentoutua ja levätä vuoristoseikkailujensa jälkeen.

Vuoristomajojen yksityishuoneet tarjoavat myös enemmän yksityisyyttä ja rauhaa, mikä on erityisen tärkeää niille, jotka etsivät aikaa yksin tai tarvitsevat hiljaisuutta levätäkseen ja mietiskelläkseen. Näissä huoneissa kävijät voivat löytää oman tilansa rentoutua, lukea kirjaa tai nauttia ikkunasta avautuvasta vuoristomaisemasta.
Lisäksi vuoristomajojen yksityishuoneissa on usein perusmukavuudet, kuten peitot, tyynyt ja lämmitys, mikä takaa mukavan majoituksen kaikkina vuodenaikoina. Huoneet ovat yleensä hyvin hoidettuja ja siistejä, ja ne tarjoavat vierailijoille miellyttävän ja rentouttavan oleskelun vuoristomajoissa vieraillessaan.

Vuoristomajojen yksityishuoneissa nukkuminen voi myös tarjota mahdollisuuden luoda yhteyksiä muihin vierailijoihin, jotka jakavat saman asuinympäristön. Näissä tiloissa voidaan vaihtaa kokemuksia, tarinoita ja neuvoja, mikä lisää vuoristoelämän rikkautta ja yhteenkuuluvuutta.
Yhteenvetona voidaan todeta, että nukkuminen yksityisissä huoneissa vuoristomajoissa Sloveniassa on ainutlaatuinen kokemus, joka tarjoaa mukavuutta, yksityisyyttä ja mahdollisuuden olla yhteydessä luontoon ja muihin ihmisiin. Monille kävijöille tämä osa vuoristokokemusta on arvokasta aikaa, jota he tulevat aina vaalimaan muistoissaan unohtumattomina hetkinä vuorenhuipuilla.

Viimeisimmät POSTSit

Sinua odottavat lukemattomat mahdollisuudet rentoutumiseen ja tutkimusretkiin, sillä sijaitsemme Slovenian kauneimmassa kansallispuistossa.

Uutiset & matkat
Vieraile Triglavin kansallispuistossa

Triglavin kansallispuisto, joka sijaitsee Slovenian Julian-alppien sydämessä, on henkeäsalpaavan kaunis ja vertaansa vailla oleva luonnonihmeiden... ☘

Bled

Bled, maalauksellinen kaupunki Slovenian Julian Alppien juurella, on paikka, jonka kauneus, rauhallisuus ja viehätysvoima ovat... ☘

Martuljek

Martuljek on maalauksellinen laakso, joka sijaitsee Slovenian Julian Alppien sydämessä ja on tunnettu koskemattomasta luonnonkauneudestaan,... ☘

Oppaita vastuulliseen ja turvalliseen luontokäyntiin

10 käytännön opasta vastuulliseen ja turvalliseen luontokäyntiin Triglavin kansallispuistossa.

Kukova špica

Kukova špica on kaunis vuori, josta alkaa Martuljek-ryhmä, joka on Julian Alppien kaunein vuori.

Heathen Maidenin kiviset kasvot

Yksi kauneimmista luonnon muovaamista taideteoksista löytyy matkan varrella Vršičiin.

Verkkosivuston kysely

Ymmärrämme pohjimmiltaan, että asiakkaamme ovat liiketoimintamme sydäntä. Verkkosivustomme on digitaalinen portti maailmaamme, ja se ilmentää... ☘

Hiihto kupeilla

Yksi perinteisistä urheilulajeista on tietenkin hiihto. Hiihtämisen lisäksi on tarpeen ylläpitää nesteytystä, jolloin on aina... ☘

Olet tervetullut tänne

Hemmottele itseäsi rentoutumisella ja lähde vaellukselle. Erjavčevan vuoristomajassa Vršičin solassa, vain kivenheiton päässä Kranjska Gorasta, Bovecista, Trentan laaksosta ja Soča-joesta, sinua odottaa Triglavin kansallispuiston koskematon luonto.