Internet-nopeuden päivitys

Internet-nopeuden päivitys Starlinkillä

Internet-nopeuden päivitys

Internet-nopeuden päivitys Starlinkillä

Internet-nopeuden päivitys Starlinkillä. Tästä lähtien voit olla tyytyväinen Internet-yhteyden nopeuteen vierailumme aikana.

Internet-nopeuden päivitys

Kun valmistaudumme hitaasti uuteen kauteen ja kiillotamme viimeisiä pieniä asioita mökin ympärillä ja sisällä, pysähdyimme myös miettimään internetin nopeutta. Joillakin tiimin jäsenillä, jotka työskentelevät ja asuvat majassa kauden aikana, on myös oma elämä laaksossa. Elämän mukana tulevat ystävät, kumppanit ja lapset, joihin he haluavat pitää yhteyttä. Me tietenkin ymmärrämme sen. Valitettavasti vuoristomajamme sijaitsee kuitenkin muuten kauniissa paikassa, jota ympäröivät vuoret joka puolelta, ja siksi sieltä on maaginen, joskaan ei kaikkein kaunein, näkymä Vršičiin ja Prisankiin. Sillä on kuitenkin myös haittoja, jotka ilmenevät pääasiassa huonoina internet- ja matkapuhelinsignaaleina ja loogisesti ottaen hitaana internet-yhteytenä.

Paljon kiellettyjä hedelmiä syödään.

Myönnämme, ettemme ole satelliittien ja ihmisten hemmottelun ystäviä. Väitämme edelleen, että yöllä puutarhassa katselisimme tähtiä satelliittien sijasta. Mutta jos satelliitteja on jo taivaalla joka tapauksessa, ja voimme hemmotella kollegojamme ja vieraita samanaikaisesti, pidämme tätä kaksinkertaisena voittona. Tästä lähtien voit olla tyytyväinen Internet-yhteyden nopeuteen vierailumme aikana.

Älä koskaan sano ei koskaan.

Internet-nopeuden päivitys Starlink
Internet-nopeuden päivitys Starlink

Internet-nopeuden päivitys Starlink

Nopea internet

Starlink on SpaceX: n kehittämä satelliitti-internetkonstellaatiohanke, jonka tarkoituksena on tarjota nopeat yhteydet huonosti palveleville ja syrjäisille alueille maailmanlaajuisesti. Hankkeessa laukaistaan tuhansia pieniä satelliitteja matalalle kiertoradalle ja luodaan verkko, joka voi tarjota internet-yhteyden jopa kaikkein syrjäisimpiin paikkoihin. Starlinkin tavoitteena on tarjota laajakaistaisia Internet-palveluja, joissa on alhainen viive ja suuri kaistanleveys, mikä kaventaa digitaalista kuilua ja mahdollistaa maailmanlaajuiset yhteydet. Starlink on nyt alkanut tarjota palvelujaan tietyillä alueilla ja laajentaa edelleen peittoaluettaan.

Majoitus vuoristomajassa

Retket ja vaellukset majan ympäristössä

Retket ja vaellukset kartalla

Slovenia (fi) Placeholder
Slovenia (fi)

Seuraava kohteesi Sloveniassa?

Erjavcevan mökki Vrsicin solassa kesällä

Erjavčevan maja on avoinna koko vuoden. Varaa majoituksesi ja vietä aikaa Triglavin kansallispuiston (Unescon) luonnonparatiisissa lähellä Kranjska Goraa Vršičin solassa Triglavin kansallispuiston sydämessä.

Varaa oleskelusi
Send this to a friend