Live-kamerat Vršičin solasta

LIVE-KAMERAT Vršičin solasta

Live-kamerat Vršičin solasta - Erjavčevan mökki - 1525 m vuodesta 1901 lähtien

Live-kamerat Vršičin solasta - Kohti Prisankia - Prisojnikia

Prisank-vuori (tunnetaan myös nimellä Prisojnik) on merkittävä huippu, joka kohoaa Julian Alpeilla Triglavin kansallispuistossa Sloveniassa. Se on 2 547 metriä korkea, ja se tunnetaan erottuvasta ulkonäöstään, ja se on yksi alueen huomattavimmista vuorista Kranjska Gora -laaksosta. Prisank on kuuluisa luonnollisesta ikkunastaan, Prisank-ikkunasta, joka on suuri reikä vuoren kyljessä, ja vuoren kivikasvustosta nimeltä Ajdovska deklica, josta on tullut vuoren symboli ja suosittu retkeilijöiden ja kiipeilijöiden kohde.

Live-kamerat Vršičin solasta - kohti Vratcaa

Vratca on 1 807 metrin korkeudessa, ja se on osa Slovenian dynaamista ja viehättävää Julian Alppien maisemaa. Nimi “Vratca” ei ole tässä yhteydessä yhtä laajalti tunnettu, mutta se voi viitata tiettyihin huippuihin tai Alppien alueella sijaitseviin alueisiin, joita retkeilijät ja vuorikiipeilijät usein etsivät luonnonkauneutensa ja niiden tarjoamien haasteiden vuoksi. Nämä alueet ovat kuuluisia siitä, että ne tarjoavat pääsyn koskemattomaan luonnonympäristöön, panoraamanäkymät alla oleviin laaksoihin ja alppimaiseman seesteisen kauneuden.

Haluamme, että saat parhaan mahdollisen käsityksen Erjavčevan vuoristomajan sijainnista Triglavin kansallispuistossa Kranjska Goran, Bovecin ja Trentan laakson välissä, jos olet tulossa käymään luonamme ensimmäistä kertaa. Ota suupala ja tarkista live-kameramme ja -videomme.

Jos olet säännöllinen kävijä tai paikallinen, voit seurata Vršičin solan reaaliaikaisia sääolosuhteita live-kameroiden avulla.

Kuvat ja videot ovat täällä enemmän huvin vuoksi. He voivat näyttää sinulle arvokkaita hetkiä, jotka haluamme jakaa elämästä vuoristossa.

Videoita paikasta Erjavčevan vuoristomajakka

Erjavčeva koča YouTubekanava. Hauskoja videoita, osa matkoiltamme, osa tietoa elämästä vuoristossa. Älä missaa Erjavčevan vuoristomajan live-kameroita ja videoita….