Log pod Mangartom

Log pod Mangartom

Log pod Mangartom

Log pod Mangartom

Log pod Mangartom

Log pod Mangartom, viehättävä kylä Slovenian majesteettisilla Julian Alpeilla, kutsuu matkailijoita koskemattomalla luonnonkauneudellaan, alppiviehätyksellään ja rikkaalla kulttuuriperinnöllään. Triglavin kansallispuiston sydämessä, lähellä Italian rajaa sijaitseva Log pod Mangartom on portti Slovenian upeimpiin maisemiin ja ulkoilmaelämyksiin.

Log pod Mangartom, jota ympäröivät korkeat huiput, tiheät metsät ja kristallinkirkkaat purot, tarjoaa seesteisen pakopaikan modernin elämän hälinästä. Kylästä huokuu rauhallisuus ja aitous, ja sen perinteiset kivitalot, viehättävät kirkot ja mutkittelevat mukulakivikadut tuovat mieleen menneen aikakauden alppimaista vieraanvaraisuutta.

Yksi Log pod Mangartomin kohokohdista on sen henkeäsalpaavat luonnonmaisemat. Kylä sijaitsee keskellä Slovenian dramaattisimpia maisemia, kuten etelässä majesteettisesti kohoavaa Mangartin massiivia ja sen alla olevassa laaksossa virtaavan Koritnica-joen kristallinkirkasta vettä. Ympäröiviä vuoria halkovat vaellusreitit tarjoavat panoraamanäkymiä jylhille huipuille ja vehreille laaksoille, jotka ulottuvat niin kauas kuin silmä kantaa.

Ulkoilun harrastajille on tarjolla erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja jokaiseen makuun ja taitotasoon. Kävijät voivat tutustua ympäröivien metsien ja niittyjen läpi kiemurteleviin vaellusreitteihin, jotka johtavat piilotetuille vesiputouksille, rauhallisille alppijärville ja näköalapaikoille. Maastopyöräily, kalliokiipeily ja varjoliito ovat myös suosittuja aktiviteetteja alueella, ja ne tarjoavat jännitystä ja seikkailua Julian Alppien upeiden luonnonmaisemien keskellä.

Luonnonkauneuden lisäksi Log pod Mangartomilla on rikas kulttuuriperintö, joka heijastaa Slovenian Alppien perinteitä ja tapoja. Kylässä on useita historiallisia maamerkkejä ja kulttuurikohteita, kuten Pyhän Mikaelin kirkko, viehättävä 1400-luvun kirkko, jota koristavat kauniit freskot ja koristeelliset puuveistokset.

Log pod Mangartom


Log pod Mangartom live kamera

YouTube player

Log pod Mangartomissa järjestetään ympäri vuoden erilaisia kulttuuritapahtumia ja festivaaleja, joilla juhlistetaan alueen perinteitä, musiikkia ja ruokaa. Perinteisistä kansanmusiikkikonserteista alppijuhliin, joissa tarjoillaan paikallisia erikoisuuksia, kuten runsaita muhennoksia, kotitekoista leipää ja käsityöläisjuustoja, tässä eläväisessä ja dynaamisessa kylässä on aina jotain nähtävää ja koettavaa.

Todellinen taika piilee kuitenkin sen lämpimässä vieraanvaraisuudessa ja yhteisöllisyydessä. Ystävälliset paikalliset ottavat vierailijat avosylin vastaan ja ovat ylpeitä voidessaan jakaa rakkautensa tähän idylliseen alppikylään läheltä ja kaukaa tulevien matkailijoiden kanssa.

Julian Alppien korkeiden huippujen ja koskemattoman erämaan keskellä aika näyttää pysähtyneen, ja se tarjoaa rauhallisen hengähdystauon nykymaailman kaaoksesta. Etsitpä sitten seikkailua, rentoutumista tai vain hetken hiljaista mietiskelyä luonnon suurenmoisuuden keskellä, Log Pod Mangartom kutsuu sinut löytöretkelle ja ihmettelyyn yhdessä Slovenian lumoavimmista kohteista.

YouTube player

Majoitus vuoristomajassa

Retket ja vaellukset majan ympäristössä

Retket ja vaellukset kartalla

Slovenia (fi) Placeholder
Slovenia (fi)

Seuraava kohteesi Sloveniassa?

Erjavcevan mökki Vrsicin solassa kesällä

Erjavčevan maja on avoinna koko vuoden. Varaa majoituksesi ja vietä aikaa Triglavin kansallispuiston (Unescon) luonnonparatiisissa lähellä Kranjska Goraa Vršičin solassa Triglavin kansallispuiston sydämessä.

Varaa oleskelusi
Send this to a friend