Suositellut matkat Kranjska Gora, Bovec, Slovenia läpi

Suositellut matkat Kranjska Goran kautta, Slovenia

Tämä suositus ei ole vain yleinen matkaopas. Se on sydämellinen ehdotus meiltä, Vrišičissä asuvilta paikallisilta, joilla on etuoikeus kokea näiden vuorten kauneus ympäri vuoden.

Ympäri vuoden avoinna oleva alppimökki Vršičin solassa.

Ympäri vuoden avoinna oleva alppimökki Vršičin solassa Sloveniassa

Tällä alueella, erityisesti Vršičin solan, Soča-joen ja Kranjska Goran ympäristössä, Erjavčeva koča -vuoristomajakka on ainoa vuoristomajakka, joka on avoinna ympäri vuoden.

Vuoristomökki Vršič Kranjska Gora

Vuoristomökki Vršič Kranjska Gora Slovenia

Slovenialaiset vuoristomajat eli “planinske koče” eivät ole pelkkiä suojia, vaan olennainen osa maan alppiperinnettä. Nämä majat, jotka sijaitsevat strategisesti suosituilla reiteillä ja alppimaiseman tärkeissä kohdissa, tarjoavat muutakin kuin vain paikan levätä.

Joonian Alpit – Kranjska Gora – Vršič – Slovenia

Julian Alpit Kranjska Gora Vršič Slovenia

Triglavin kansallispuisto on ehdottomasti paikka vuoriston ystäville; hengitä raitista ilmaa, vaella laaksojen ja huippujen valtavassa laajuudessa, ihaile kaunista vuoristokasvillisuutta ja tarkkaile villieläimiä niiden luonnollisessa elinympäristössä.

Vršič Kranjska Gora Slovenian kartta

Vršič Kranjska Gora Slovenian kartta

Triglav-vuori Sloveniassa, Škrlatica on toiseksi korkein, ja muutama muu, kuten Prisank, Mala ja Velika Mojstrovka, sekä suosituin Slemenova Špica, jotka kaikki ovat saavutettavissa Erjavčevan vuoristomajalta, joka on lähtöpaikka Vršičin solasta.

Send this to a friend