Miten päästä Vršičiin sesongin ulkopuolella?

Pääsetkö Vršičiin? Miten päästä Vršičiin sesongin ulkopuolella - prevoz.org

Miten päästä Vršičiin sesongin ulkopuolella?

Miten päästä Vršičiin sesongin ulkopuolella?

Miten päästä Vršičiin sesongin ulkopuolella?

Kesäkauden ulkopuolella, kun Kranjska Gorasta ei vielä kulje bussia Vršičiin, se voi olla hauskaa.

Jos haluat mennä Vršičiin kesäkauden ulkopuolella etkä halua kävellä Kranjska Gorasta Vršičiin, voit kokea hauskan kokemuksen. Se voi kuitenkin olla myös todellinen haaste niille, jotka matkustavat Kranjska Goraan läheisiltä lentokentiltä(Trieste, Ljubljana – Brnik, Zagreb ja Klagenfurt). Yhteydet voivat osoittautua varsin haastaviksi ja vaikeiksi etenkin kesäkauden ulkopuolella.

BUSSIAIKATAULU

Ljubljanasta Kranjska Goraan kulkevan melko säännöllisen bussin lisäksi Kranjska Gorasta on jatkettava matkaa jalan, taksilla tai liftaamalla. Talvella voimme tarjota kuljetuksen myös moottorikelkalla.

Voit ladata BUS-aikataulun täältä.

Resurssien suojelu

Muuten on olemassa vaihtoehto, jota paikalliset slovenialaiset käyttävät sosiaalisena kuljetuksena. Kun joku on lähdössä jonnekin ja haluaa ottaa jonkun mukaansa, hän ilmoittaa siitä verkkosivustolla. prevoz.org.

Tällä sivustolla voit syöttää haluamasi lähtö- ja saapumispaikan sekä matkapäivän. Jos samanlainen kyyti on saatavilla, se maksaa sinulle vain muutaman euron. Tämä on luotettava tapa matkustaa Sloveniassa. Sinun on lähetettävä tekstiviesti tai soitettava kuljetuspalvelun tarjoajalle sopiaksesi tarkasta paikasta, josta he ottavat sinut kyytiin.

Matkan aikana voitte myös käyttää aikaa siihen, että puhutte haluamistanne paikoista ja paikallisista nähtävyyksistä. Matkan lopussa teidän on myös sovittava, minne teidät jätetään kyydistä.

Suosittelemme myös, että tarkistat kuljettajalta lähtöpäivää edeltävänä päivänä, onko järjestely edelleen voimassa. Parempi olla varma kuin katua.

Majoitus vuoristomajassa

Retket ja vaellukset majan ympäristössä

Retket ja vaellukset kartalla

Slovenia (fi) Placeholder
Slovenia (fi)

Seuraava kohteesi Sloveniassa?

Erjavcevan mökki Vrsicin solassa kesällä

Erjavčevan maja on avoinna koko vuoden. Varaa majoituksesi ja vietä aikaa Triglavin kansallispuiston (Unescon) luonnonparatiisissa lähellä Kranjska Goraa Vršičin solassa Triglavin kansallispuiston sydämessä.

Varaa oleskelusi
Send this to a friend