Pysy pidempään Sloveniassa

Pysy Sloveniassa pidempään. Pysy pidempään Sočan laaksossa

Pysy pidempään Sloveniassa

Pysy pidempään Sloveniassa

Elämä vuoristossa on erilaista kuin kaupunkielämässä. Elämä vuoristossa on ainakin paljon hitaampaa. Meille on siis tärkeää, että tulet kukkulalle, pysähdyt ja hengität syvään ympäröivää luontoa ja sisäistä rauhaa.

Pysy pidempään Sloveniassa

Jos paikalliset tietävät, että tämä on yksi Slovenian kauneimmista alueista, voit luottaa heihin. Muutimme tänne jäädäksemme. Ja me tiedämme paljon piilotettuja, rauhallisia, “ei Lonely Planetin suosittelemia ” piilopaikkoja. Sopimus on siis se, että viivyt pidempään Sloveniassa ja alueella 3-5 päivää, ja me annamme sinulle vinkkejä päivittäisistä retkistä.

Slovenia on pieni maa, joten kaikki on lähellä.

Pysy pidempään Sloveniassa
YouTube player

Voit myös kokeilla kiipeilyä. Paikallinen opas opettaa ja seuraa sinua mielellään, jos palkkaat paikallisen vuorikiipeilijän. Huomaa, että opas on varattava jo jonkin aikaa ennen sesonkiaikaa, mutta teemme parhaamme löytääksemme sinulle oppaan.

Rentoudu, hengitä syvään, ota drinkki ja rakastu. Nauti luonnosta. Live.

YouTube player

Pidempi oleskelu Sloveniassa Triglavin kansallispuistossa, Vršičin solassa ja Erjavčevan vuoristomajassa tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia uppoutua tämän lumoavan alueen luonnonkauneuteen ja kulttuuriseen rikkauteen. Tässä kerrotaan, miksi loman pidentäminen on loistava ajatus:

  1. Triglavin kansallispuistoon tutustuminen: Triglavin kansallispuisto on luonnonihmeiden aarreaitta, johon kuuluu majesteettisia vuoria, kristallinkirkkaita jokia ja reheviä metsiä. Puisto kutsuu seikkailijoita vaeltamaan sen poluilla, löytämään piilotettuja vesiputouksia ja ihailemaan henkeäsalpaavia näkymiä, sillä puiston koskemattomassa erämaassa on valtavasti tilaa. Jos käytät ylimääräistä aikaa, voit syventyä syvemmälle puiston monimuotoisiin maisemiin ja löytää sen piilotettuja helmiä.
  2. Vršičin solan purkaminen: Vršičin sola ei ole vain luonnonkaunis vuoristotie, vaan myös portti lukemattomiin ulkoilmaelämyksiin. Tunnin sola tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia tutkimusretkiin ja virkistykseen aina riemukkaista vaelluksista riemukkaisiin laskettelurinteisiin. Viipymällä pidempään voit uppoutua täysin Vršičin solan alppimaisemiin, nauttia sen panoraamanäkymistä ja tutustua sen tarinalliseen historiaan.
  3. Paikallisen kulttuurin kokeminen: Slovenian rikas kulttuuriperintö herää henkiin Triglavin kansallispuiston alueella sijaitsevissa viehättävissä kylissä ja kaupungeissa. Perinteisistä festivaaleista käsityöläismarkkinoihin, aina on jotain tapahtumassa, joka tarjoaa tietoa slovenialaisesta elämästä ja tavoista. Loman pidentäminen antaa sinulle mahdollisuuden osallistua kulttuuritapahtumiin, olla vuorovaikutuksessa paikallisten kanssa ja ymmärtää syvällisemmin alueen kulttuuriperintöä.
  4. Ulkoilma-aktiviteettien harrastaminen: Slovenia tarjoaa runsaasti ulkoilma-aktiviteetteja jokaiseen makuun ja taitotasoon. Mahdollisuuksia on loputtomasti maastopyöräilystä ja varjoliitosta koskenlaskuun ja kalliokiipeilyyn. Viipymällä pidempään voit kokeilla uusia kokemuksia, hioa taitojasi ja tehdä unohtumattomia muistoja luonnossa.
  5. Rentoutuminen Erjavčevan vuoristomajalla: Erjavčeva Mountain Hut tarjoaa viihtyisän retriitin keskellä Vršičin solan upeita maisemia. Lämpimän vieraanvaraisuuden ja rauhallisen ilmapiirin ansiosta maja on täydellinen tukikohta ympäröivään alueeseen tutustumiseen. Viettäessäsi ylimääräistä aikaa majalla voit rentoutua, pitää yhteyttä muihin matkailijoihin ja nauttia vuoristoelämän yksinkertaisista nautinnoista.

Lopuksi voidaan todeta, että pidempi oleskelu Sloveniassa Triglavin kansallispuistossa, Vršičin solassa ja Erjavčevan vuoristomajalla tarjoaa mahdollisuuden syventyä alueen luonnonkauneuteen, kulttuuriperintöön ja ulkoilmaelämyksiin. Vain tunnin matkan päässä on niin paljon nähtävää ja koettavaa, että loman pidentäminen lupaa unohtumattoman matkan, joka on täynnä löytöjä ja tutkimuksia.

“Hänellä oli aina kiire päästä sinne, missä hän ei ollut.”
Leo Tolstoi

Majoitus vuoristomajassa

Retket ja vaellukset majan ympäristössä

Retket ja vaellukset kartalla

Slovenia (fi) Placeholder
Slovenia (fi)

Seuraava kohteesi Sloveniassa?

Erjavcevan mökki Vrsicin solassa kesällä

Erjavčevan maja on avoinna koko vuoden. Varaa majoituksesi ja vietä aikaa Triglavin kansallispuiston (Unescon) luonnonparatiisissa lähellä Kranjska Goraa Vršičin solassa Triglavin kansallispuiston sydämessä.

Varaa oleskelusi
Send this to a friend