Vršič Kranjska Gora Slovenian kartta

Vršič Kranjska Gora Slovenian kartta

Vršič Kranjska Gora Slovenian kartta

Vršič Kranjska Gora Slovenian kartta

Vršič Kranjska Gora Slovenian kartta

Tämä kartta on suunniteltu vastaamaan vieraidemme erilaisiin tarpeisiin, halusivatpa he sitten tutustua Vršičin solaan, Kranjska Goraan ja läheisiin paikkoihin rauhallisella ympyräretkellä, kävellen tai polkupyörällä tai osoitteessa autolla.

Kranjska Gora ja Vršičin sola

Olitpa sitten vaeltaja, pyöräilijä tai kulttuurin ystävä, Julian Alpeilla on jokaiselle jotakin. Tutustu vaellusreitteihin, pyöräilyreitteihin ja maastopyöräilyreitteihin ja käy vuoristomajoissa, luonnon- ja kulttuurinähtävyyksissä, museoissa, näköalapaikoissa ja leirintäalueilla. Älä unohda tutustua Slovenian ainoaan Triglavin kansallispuistoon.

Triglav on Slovenian korkein vuori, Škrlatica on toiseksi korkein, ja muutama muu vuori, kuten Prisank, Mala ja Velika Mojstrovka sekä helpoin ja suosituin Slemenova Špica, ovat saavutettavissa Erjavčevan majalta, joka on lähtöpaikka Vršičin solalta.

Yksi kartan kohokohdista on Erjavčeva. Vuoristomökki, ainutlaatuinen helmi, joka on ainoa ympärivuotisesti avoinna oleva mökki Mojstranasta Kranjska Goraan ja Trentaan ulottuvalla alueella. Se tarjoaa todella erityinen kokemus.

Miten päästä Vršičin solaan – Varaa majoitus vuoristomajassa

Vršič Kranjska Gora Slovenian kartta

Vieraile Erjavčevan vuoristomajalla

Slovenian Vršič Kranjska Gora -kartta on välttämätön opas vierailijoille, jotka haluavat tutustua Vršičin solan, Kranjska Goran ja ympäröivien alueiden henkeäsalpaaviin maisemiin. Tämä kartta tarjoaa yksityiskohtaisia reittejä patikointiin, pyöräilyyn ja maisema-ajoihin, matkustitpa sitten jalan, polkupyörällä tai autolla. Se korostaa luonnon- ja kulttuurinähtävyyksiä, kuten Triglavin kansallispuistoa, joka on Slovenian ainoa kansallispuisto, sekä Triglavin ja Škrlatican kaltaisia merkittäviä huippuja. Ympäri vuoden avoinna oleva Erjavčevan vuoristomökki tarjoaa ainutlaatuisen lähtökohdan seikkailijoille. Tämä kartta on portti moniin elämyksiin, ja se takaa, että jokainen kävijä voi löytää jotakin nautittavaa.

Varaa majoitus Erjavčevan vuoristomajassa ja elä ja matkusta kuin paikallinen.

Majoitus vuoristomajassa

Retket ja vaellukset majan ympäristössä

Retket ja vaellukset kartalla

Slovenia (fi) Placeholder
Slovenia (fi)

Seuraava kohteesi Sloveniassa?

Erjavcevan mökki Vrsicin solassa kesällä

Erjavčevan maja on avoinna koko vuoden. Varaa majoituksesi ja vietä aikaa Triglavin kansallispuiston (Unescon) luonnonparatiisissa lähellä Kranjska Goraa Vršičin solassa Triglavin kansallispuiston sydämessä.

Varaa oleskelusi
Send this to a friend