Ympäri vuoden avoinna oleva alppimökki Vršičin solassa.

Ympäri vuoden avoinna oleva alppimökki Vršičin solassa Sloveniassa

Ympäri vuoden avoinna oleva mökki Vršičin solassa – Slovenia

Ympäri vuoden avoinna oleva alppimökki Vršičin solassa.

Ympäri vuoden avoinna oleva alppimökki Vršičin solassa, Sloveniassa.

Erjavčeva koča Mountain Hut: Vršičin solassa sijaitseva ympärivuotinen alppimökki.

Julian Alppien sydämessä sijaitseva Erjavčeva koča -vuoristomökki on ympärivuotinen turvapaikka seikkailijoille. Tämä ainutlaatuinen retriitti sijaitsee 1525 metrin korkeudessa Vršičin vuoristosolassa, ja se tarjoaa harmonisen yhdistelmän mukavuutta, kunnioitusta herättäviä maisemia ja ainutlaatuisen pääsyn Slovenian henkeäsalpaavimpiin luonnonmaisemiin.

Sijainti

Vršičin sola, Slovenian korkein sola, on tärkeä yhteys pohjoisessa sijaitsevan Kranjska Goran ja etelässä sijaitsevan Sočan laakson välillä. Tämä luonnonkaunis reitti on kuuluisa 50 hiusneulasta, joista jokaisesta avautuvat upeat näkymät ympäröiville huipuille ja laaksoihin. Erjavčeva koča sijaitsee ihanteellisella paikalla tämän reitin varrella, Triglavin kansallispuiston(Unescon) sydämessä, ja tarjoaa matkailijoille helpon pääsyn ja toimii täydellisenä tukikohtana Julian Alpeihin tutustumiseen.

Avoinna koko vuoden

Erjavčeva koča -vuoristomökki, joka sijaitsee tällä alueella, erityisesti Vršičin solan, Soča-joen ja Kranjska Goran ympäristössä, on ainoa vuoristomökki, joka on avoinna ympäri vuoden ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden ympärivuotiseen alppikokemukseen.

YouTube player

Miten päästä Vršičin solaan – Varaa majoitus vuoristomajassa

Ympäri vuoden avoinna oleva alppimökki Vršičin solassa Sloveniassa

Majoitus ja tilat

Erjavčeva koča on suunniteltu huolellisesti niin, että se palvelee sekä päiväkävijöiden että yöpyjien tarpeita. Mökki tarjoaa erilaisia majoitusvaihtoehtoja, yksityishuoneista makuusalityyppiseen majoitukseen…, joten majassa voi majoittua niin yksin matkustaville, perheille kuin suuremmillekin ryhmille. Syrjäisestä sijainnistaan huolimatta majassa on nykyaikaiset mukavuudet, kuten lämmitys, juokseva vesi, sähkö ja nopea wifi, jotka takaavat viihtyisän oleskelun kaikkina vuodenaikoina.

Erjavčeva kočan ruokailualueella tarjoillaan herkullisia slovenialaisia ruokia, jotka sopivat täydellisesti tankkaukseen ulkoilupäivän jälkeen. Ruokalistalla on usein paikallisia erikoisuuksia, jotka tarjoavat vieraille maistiaisia perinteisestä alppiruokakulttuurista. Ruokasalin viihtyisä tunnelma ja takka tekevät siitä ihanan paikan rentoutua ja seurustella muiden seikkailijoiden kanssa.

Ympäri vuoden avoinna oleva alppimökki Vršičin solassa, Sloveniassa.

Voit tehdä varauksen suoraan verkossa mitä tahansa tilaisuutta varten, jopa suuria juhlapyhiä, kuten uudenvuodenaattoa, varten.

Ympäri vuoden avoinna oleva alppimökki Vršičin solassa Sloveniassa

Varaa majoitus Erjavčevan vuoristomajassa ja elä ja matkusta kuin paikallinen.

YouTube player

Ympärivuotista toimintaa

Erjavčeva kočan ympärivuotinen toiminta tarkoittaa, että se toimii monenlaisten toimintojen keskuksena kaikkina vuodenaikoina:

  • Talviurheilu: Talvella hiihtäjien ja lumilautailijoiden suosima kohde. Ympäröivällä alueella on erinomaiset mahdollisuudet lasketteluun, lumilautailuun ja hiihtoretkiin. Maastohiihdon harrastajat löytävät myös polkuja, jotka kiemurtelevat maalauksellisen alppimaiseman halki. Kranjska Gora -hiihtokeskus on aivan nurkan takana perinteikkäämmille.
  • Vaellus ja kiipeily: Lämpiminä kuukausina Erjavčeva koča on retkeilijöiden ja kiipeilijöiden portti. Majalta lähtee tai sen ohi kulkee lukuisia polkuja, jotka vaihtelevat helpoista kävelyistä haastaviin nousuihin. Suosittuja reittejä ovat vaellus Slemenova Špicalle, josta avautuvat panoraamanäkymät, vaativampi kiipeäminen Mojstrovka-vuoren huipulle ja Slovenian toiseksi korkeimmalle vuorelle, Škrlaticalle.
  • Luonnon havainnointi: Julian Alpit ovat tunnettuja biologisesta monimuotoisuudestaan, ja Erjavčeva kočassa majoittuminen tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tarkkailla paikallista kasvistoa ja eläimistöä. Mökki sijaitsee Triglavin kansallispuistossa(UNESCO), joka on koti erilaisille luonnonvaraisille eläimille, kuten metsäkauriin, kauriin ja lukuisille lintulajeille. Vuodenaikojen vaihtelu tuo mukanaan erilaisia kasveja, kevään alppikukista elinvoimaisiin syksyn lehvistöihin.
  • Kulttuurinen ja historiallinen tutkimusmatka: Vršičin sola ja sen ympäristö ovat täynnä historiaa. Venäjän kappeli, joka sijaitsee lähellä solaa, muistuttaa venäläisiä sotavankeja, jotka rakensivat tiet ä ensimmäisen maailmansodan aikana. Vierailu tässä paikassa on koskettava muistutus alueen historiallisesta merkityksestä.
Talvi Vršičin solassa

Miksi majoittua Erjavčeva kočaan?

Ympäri vuoden avoinna oleva alppimökki Vršičin solassa, Sloveniassa.

Erjavčeva kočan valitseminen tarjoaa useita etuja niille, jotka haluavat tutustua Julian Alpeihin:

  1. Kiitos sen strategisen sijainti Vršičin solassa, Erjavčeva koča on kätevä valinta kaikille. Olitpa sitten lähdössä pitkälle vaellukselle tai vain ajelulle, majan saavutettavuus autolla takaa, että kaikki voivat nauttia korkeiden vuorten kauneudesta.
  2. Maisemalliset näkymät: Vieraita hemmotellaan upeilla näkymillä ympäröiville vuorenhuipuille ja laaksoihin, jotka tarjoavat maalauksellisen taustan mille tahansa toiminnalle.
  3. Erjavčeva koča toivottaa sinut tervetulleeksi lämpimällä vieraanvaraisuudella. Ystävällinen ja omistautunut henkilökunta on sitoutunut tehdäksemme vierailustanne miellyttävän. Heidän paikallistuntemuksensa on korvaamatonta toimintaa suunniteltaessa ja varmistaessa turvallisen ja ikimuistoisen kokemuksen, jolloin tunnet olosi kotoisaksi tässä alppimaisemassa.
  4. Yhteisön ilmapiiri: Mökki edistää toveruuden tunnetta vieraiden keskuudessa. Yhteiset ateriat ja yhteiset tilat tarjoavat tilaisuuden tavata kanssamatkailijoita ja jakaa tarinoita ja kokemuksia.

Erjavčeva koča on kohde kaikkina vuodenaikoina, ja se tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja ympäri vuoden. Jännittävistä talviurheilulajeista virkistäviin kesävaelluksiin ja rauhallisista luontoretkistä kulttuuriin tutustumiseen, mökki vastaa jokaisen matkailijan mieltymyksiin. Yhteenvetona voidaan todeta, että Erjavčeva koča Vršičin vuoristosolan varrella on enemmän kuin pelkkä yöpymispaikka; se on portti Julian Alppien luonnonihmeisiin ja keskus monille ulkoilmaelämyksille. Sen ympärivuotinen saatavuus, viihtyisät majoitustilat ja lämmin vieraanvaraisuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan kaikille, jotka haluavat tutustua tähän kauniiseen Slovenian osaan.

Majoitus vuoristomajassa

Retket ja vaellukset majan ympäristössä

Retket ja vaellukset kartalla

Slovenia (fi) Placeholder
Slovenia (fi)

Seuraava kohteesi Sloveniassa?

Erjavcevan mökki Vrsicin solassa kesällä

Erjavčevan maja on avoinna koko vuoden. Varaa majoituksesi ja vietä aikaa Triglavin kansallispuiston (Unescon) luonnonparatiisissa lähellä Kranjska Goraa Vršičin solassa Triglavin kansallispuiston sydämessä.

Varaa oleskelusi
Send this to a friend